20 Nisan Cumartesi

>ETKİNLİKLER>TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YARIŞMASI>

TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YARIŞMASI SONUÇLARI 2021-2022

Bu yıl on birincisi düzenlenen ve artık geleneksel hâle gelen Notre- Dame de Sion Lisesi Eğitim Vakfı Neslin Değişen Sesi Ortaokulu “Tuvalden Kaleme Şiir ve Öykü Yarışması”nın sonuçları belli oldu. Kıymetli ressamlarımız Sevinç ÇİFTÇİ ve Ayça TELGEREN’in tuvallerinden yola çıkılarak yazılan 51 eserin ön elemesi yapıldıktan sonra şiir ve öykü kategorisinde yazılan eserlerin, seçici kurulumuz tarafından değerlendirilmesi yapıldı. Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle değerli seçici kurulumuz; Koray Avcı ÇAKMAN, Gülşah Özdemir KORYÜREK, Hanife TAŞDELEN değerlendirmelerini fiziksel olarak bir araya gelemeseler de tamamladılar, kendilerine teşekkür ediyoruz. Resim ve edebiyatın iç içe olan ilişkisini, çocukların eserlerine aktarması ve bunun sonucunda kalemi güçlü, duyarlı öğrencilerin varlığını görmek bizi sevindirdi. Bu açıdan yarışmaya katılan tüm okullara ve öğrencilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ESERLER:

ŞİİR ALANINDA DERECEYE GİRENLER:
1. Rüzgar Enes KILIÇ - İELEV Özel Ortaokulu
2. Harun ÖNDER- İstanbul Ortaokulu
3. Ecenaz DEMİR - Kirazlı Orhan Seyfi Orhon Ortaokulu
Mansiyon: Kerem KOZ - ALKEV Özel Ortaokulu
Mansiyon: Aras ÇAMİŞCİYAN - Özel Feriköy Ermeni Ortaokulu

ÖYKÜ ALANINDA DERECEYE GİRENLER:
1. Ömer Alp DANIŞ - Koç Özel Ortaokulu
2. Ecrin Sena UYAR - Kirazlı Orhan Seyfi Orhon Ortaokulu