28 Nisan Pazar

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>LES PETİTS CHEFS - FRANSIZ VE DÜNYA MUTFAĞI KULÜBÜ>

"LES PETITS CHEFS" CLUB DE CUISINE

Voilà le club des "Petits Chefs" ! Les élèves apprennent les astuces de la cuisine et montrent leur talent. Ils enrichissent leur vocabulaire en français grâce à un domaine qui les intéresse et qui est très appétissant. Chaque semaine une nouvelle recette est réalisée en groupe avec soin. Il faut être attentif à bien suivre la recette pour qu’elle soit réussite. Nos élèves participent à la préparation, à la réalisation, à la dégustation et bien sûr au rangement à la fin. Bon appétit !

"Petits Chefs" kulübü iş başında ! Öğrenciler mutfağın inceliklerini öğreniyor ve hünerlerini gösteriyorlar. İlgi duydukları ve lezzetli şeylerin yapıldığı bu kulüp sayesinde Fransızcalarını geliştiriyorlar. Her hafta grup olarak özenle bir yemek tarifi uygulanıyor. Yemeğin başarılı olması için tarifi adım adım takip etmek gerekiyor. Öğrenciler her tarife önce hazırlık yaparak başlıyorlar, sonra uygulama kısmına geçiliyor, mutfağın en güzel yanı olan tadım yapma ve en son toparlamayla bitiriyorlar. Bon appétit !