29 Nisan Pazartesi

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>YÜZME KULÜBÜ>

YÜZME KULÜBÜ

4.-5.-6.-7. sınıf öğrencilerinin seçimine sunulan kulüp dersleri arasında yüzme kulübünü 9 öğrenci seçmiştir. Yüzme kulübündeki öğrenciler seviyelerine göre iki gruba ayrılarak eğitimlerini almaktadırlar.

Yüzme kulübünde 1. grupta serbest, sırtüstü ve kurbağalama branşlarının teknik çalışmaları ile start, dönüş ve bitiriş çalışmaları yapılmaktadır.

Yüzme kulübünün 2. grubu da serbest ve sırtüstü branşlarının teknik çalışmaları ile start, dönüş ve bitiriş çalışmaları yapılmaktadır.

Ayrıca tüm gruplarda doğru tekniğe dikkat edilerek orta mesafe kondisyon geliştirici çalışmalarda yapılmaktadır.

Kulüp çalışmaları ve spor okullarındaki yüzme çalışmalarımızın, okul takımı altyapısını oluşturmasını diliyoruz.