29 Mart Cuma

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>3.SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

3.SINIFLARIN TOPLUMA HİZMET ÇALIŞMASI

Kitaplar sayesinde yaratıcılığımız gelişiyor, farklı kültürleri ve yeni bilgileri öğreniyoruz. Eğlenip rahatlarken kelime dağarcığımız da gelişiyor ve kendimizi daha iyi ifade ediyoruz.

Toplum olarak ufkumuzun açılmasının, hayata farklı açılardan bakabilmemizin, gelişebilmemizin okumaya bağlı olduğunu biliyoruz.

Bu amaçla biz 3. sınıflar olarak “Toplum Hizmeti Çalışması” kapsamında yakın çevremizdeki bir köy okuluna kitap yardımı yapmayı hedefledik. Bunun için okulda duyurular yaptık, afişler hazırlayıp panolara astık.

Topluma hizmet çalışmamızda “Bir elin nesi var iki elin sesi var.” atasözüne uygun olarak okulumuzun diğer sınıflarının da desteğiyle hedefimizi gerçekleştirdik.

Topladığımız kitapları Çatalca’da bulunan Çakıl İlkokulu ve Çakıl Ortaokuluna gönderdik.
Kitaplar okul tarafından teslim alındı. Öğrenciler okul kütüphanesine kitaplarını yerleştirdi, bizimle fotoğraflarını paylaştılar.

Çakıl İlkokulu ve Ortaokulunun idaresi, öğrencileri okulumuza bu kampanyadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kampanyada bizlerden desteğini esirgemeyen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.