26 Nisan Cuma

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>6.SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

6.SINIFLAR TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMALARI

Bu yıl 6. Sınıf öğrencilerimiz toplum hizmeti çalışmaları kapsamında 25 Nisan Pazartesi günü Deniz Temiz Derneği "TURMEPA" ile “Denizler ve Su Kaynaklarının Önemi” konularında birçok ilden katılan proje koordinatörleri ve yetkililerinin verdiği çevrim içi eğitim etkinliğine katıldılar.

Etkinlikte Türkiye denizlerinin coğrafi özellikleri, denizlerin ürettiği oksijen ve besin kaynakları, denizlerin yararları ve kullanılabilir su kaynakları bilgileri verilmekteydi. Ayrıca, sürdürülebilir denizler ve su kaynakları için denizler, deniz canlıları, deniz çöpleri, deniz çöplerinin ekosistem üzerindeki etkileri ve çevresel faktörler anlatılmaktaydı. Etkinlikte öğrencilerimiz birçok şey öğrendi ve bilgilendi.
12 Mayıs Perşembe günü bireysel sorumluluklarımızı yerine getirmek adına öğrencilerimizle birlikte Karaburun sahilinde kıyı temizleme çalışması gerçekleştirdik.

Unutmayalım ki denizler hepimizin , onu korumak da hepimizin sorumluluğu. Deniz varsa hayat var.