24 Nisan Çarşamba

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ, DEMOKRATİK CUMHURİYET!

Neslin Değişen Sesi Okulu olarak cumhuriyetimizin 98. yılını coşkuyla, gururla ve sevinçle kutladık. Programımızla cumhuriyetimize, bağımsızlığımıza, özgürlüğümüze, Atatürk devrimlerine ve demokrasimize bağlılığımızı bir kez daha vurguladık. Bu seneki Cumhuriyet Bayramı törenimizin temasını “Demokrasiyi Özümsemek” olarak belirledik. Törenimiz her zaman olduğu gibi Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından okul müdürümüz Sayın Aylin Kızıler Arslan açılış konuşmasını yaptı. 1. sınıf öğrencilerimizin okuduğu şiirin ardından 7. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı görsel sunumu izledik. 2. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “Cumhuriyet Bayramı” şiirinin ardından 4. sınıf öğrencilerimiz Fransızca “L’ecole” şiirini okudular. Daha sonra törenimiz 8. sınıf öğrencimiz İrem Haberveren’in arp dinletisi ile devam etti. 3. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “Cumhuriyet” sunumunu 5. sınıf öğrencilerimizin Fransızca sunumu takip etti. Törenimiz 6. sınıf öğrencilerimizin “Cumhuriyeti Gördüm” şiiriyle sona erdi.