26 Nisan Cuma

>ETKİNLİKLER>SEMİNER - SÖYLEŞİ - SERGİ>

"PUPA AYY!" KİTABININ YAZARI ZEYNEP BİRSİN İLE SÖYLEŞİ

1. Sınıflarımızla okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik yaptığımız çalışmalarda bulunan "Pupa Ayy!" kitabının yazarı Zeynep BİRSİN ile 14 Haziran Pazartesi günü çevrim içi bir söyleşi gerçekleştirdik. Korkuları olan Pupa’nın bu korkuları ile nasıl başa çıktığından bahseden kitabı öğrencilerimiz ilgi ile okudular. Yazarımız Zeynep BİRSİN çocuklara sır olarak küçükken korktuğu şeylerden bahsetti. Daha sonra öğrencilerimiz kendi korkularını dile getirdiler ve samimi bir ortam oluştu. Ardından bu korkularını yenmek için kendilerine "Cesaret Madalyası" tasarladılar. İstedikleri gibi renklendirip üzerine yazılar yazdıkları madalyayı odalarının bir köşesine astılar. Bu keyifli söyleşi ve etkinlik için yazarımız Zeynep BİRSİN’e teşekkür eder, sevgilerimizi iletiriz.