25 Nisan Perşembe

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

ATA’M İZİNDEYİZ!

Ata’mızın aramızdan ayrılışının 81. yılında saygı ve özlemle andık. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz M. Aylin Kızıler Arslan’ın günün önemini belirten konuşmasıyla anma törenimiz başladı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Atatürk ” konulu rozet yarışmasında dereceye giren öğrenciler sahneye davet edildi. 1.sınıf öğrencilerinin hazırladıkları “10 Kasım” adlı şiir sunumu, 8. sınıfların hazırladığı görsel sunum, 3. sınıfların şiir ve müzik eşliğinde yaptıkları sunum, 7. sınıf öğrencilerinin Atatürk’e ithafen hazırladığı piyano resitali, 8.sınıf öğrencilerinin Fransız aydınlarının Atatürk hakkındaki düşüncelerini anlatan sunumları, 6.sınıftaki öğrencimizin “Mustafa Kemal’in Gök Yazıları” adlı şiir sunumu, 2. sınıfların “Comme Atatürk” adlı Fransızca şiir sunumundan sonra 4. sınıf öğrencilerinin “ Son Vals” adlı dans gösterisini izledik. 7. sınıf öğrencilerinden oluşan okul korosu seslendirdikleri şarkılarla Ata’mızı yâd ettik.