26 Nisan Cuma

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

CUMHURİYETİ SEN KURDUN, ONU YÜKSELTECEK VE YÜCELTECEK OLAN BİZLERİZ!

Neslin Değişen Sesi Okulu olarak cumhuriyetimizin 96. yılını coşkuyla, gururla ve sevinçle kutladık. Programımızla cumhuriyetimize, bağımsızlığımıza, özgürlüğümüze, Atatürk devrimlerine bağlılığımızı bir kez daha vurguladık. Törenimiz her zaman olduğu gibi Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından okul müdürümüz Sayın Aylin Kızıler Arslan açılış konuşmasını yaptı. 1. sınıf öğrencilerimizin okuduğu şiirin ardından Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Cahit Ataş günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. 5. sınıf öğrencileri piyano eşliğinde şiirini okuduktan sonra 2. sınıf öğrencilerimiz "Bugün" şiirini "Mustafa Kemal Özgürlük Demek" şarkısı eşliğinde okudu. Daha sonra 6. sınıf öğrencilerinin hazırladığı "Cumhuriyet" oratoryosunu 4. sınıfların hazırladığı "Je suis la Liberté" şiiri takip etti. 7. sınıfların Fransızca sunumunun ardından 3. sınıf öğrencilerinin oratoryosunu dinledik. Programımız 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan okul koromuzun hazırladığı birbirinden güzel şarkılarla sona erdi.