17 Nisan Çarşamba

>ETKİNLİKLER>AKIL OYUNLARI TURNUVASI>

I.AKIL OYUNLARI TURNUVAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Bu yıl ilkini düzenlendiğimiz Ortaokullar Arası Akıl Oyunları Turnuvasını, 12 Mayıs Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirdik.
Öğrencilerin pratik düşünebilme ve çözüm üretebilme yeteneklerinin ön planda tutulduğu turnuvaya ev sahipliği yaptık. Güçlü ve geliştirilmesi gereken yönlerini fark eden, kendini tanıyan, düşünen, stratejik kararlar verebilen, soran, araştıran, tartışan ve sorgulayan altı kişilik takımlardan oluşan on iki ortaokulun öğrencileri birbirleriyle dostça yarıştı.
Altı farklı düşünme becerisinin bir arada olduğu turnuvada öğrenciler Trafik, Çikolata Yerleştirme, Esnek Bulmaca, SET, Kamisado ve Tik Tak Bomm oyunlarını oynadılar. Bu eğlenceli geçen organisazyon ve turnuvanın sonunda Özel Feriköy Ermeni Ortaokulu takımı birinci, Özel Lider Şişli Koleji takımı ikinci ve Özel Evrim Ortaokulu takımı üçüncü oldu.