19 Mart Salı

>OKULUMUZ>OKUL AİLE BİRLİĞİ>

YILBAŞI KERMESİ

Okul Aile Birliği olarak yılbaşı kermesimizi bu sene 20-21-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdik. Oldukça keyifli ve coşkulu geçen kermesimizde çocuklarımız ailelerine ve sevdiklerine yeni yıl hediyelerini aldılar.
Üç gün süren kermesimizin ikinci gününde TEMA Vakfı ve AKUT bizimle birlikte oldu ve kermesimize renk kattılar.
Bu sene kermesimizde lisemizin 160. kuruluş yıldönümü anısına üretilen parfümümüzü de satışa sunduk.
Anaokulu öğrencilerimiz için hazırlamış olduğumuz hediyelerimiz çocuklarımızı neşelendirdi ve çok mutlu etti.
Her sene olduğu gibi bu sene de kermesimizde bizden yardımlarını esirgemeyen okul yönetimimize çok teşekkür ediyor, sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yıl diliyoruz.