26 Nisan Cuma

>ESPACE FRANCO­PHONE>FRANSIZCA ÖĞRETİMİ>ÖĞRENCİLERDEN - ACTIVITES>LES 5EMES>

VISITE AU REFUGE DES CHIENS ABANDONNES

Dans le cadre des activités "Toplum Hizmeti", les cinquièmes ont vendu, vendent et vont vendre au cours de l’année scolaire des gâteaux pour aider les chiens et les chats abandonnés dans les rues. Le 26 novembre, 10 élèves de cinquième, accompagnés de leurs professeurs responsables Özge Coşkun et Anet Beyo et de la conseillère d’orientation Alin Aslan, sont allés à "Bakırköy Hayvan Barınağı" pour donner les palettes qu’ils ont achetées avec l’argent récolté. Ils n’ont pas oublié de leur apporter de la nourriture aussi.

Toplum hizmeti çalışması kapsamında 5.sınıflarımız sokakta terkedilmiş kedi ve köpekler için kek sattılar ve tüm sene boyunca satmaya devam edecekler. Topladıkları parayla hayvanların uyuması ve soğuktan korunması için kullanılacak paletler aldılar. Öğretmenleri Anet Beyo, Özge Coşkun ve Rehberlik danışmanı Alin Aslan gözetiminde Bakırköy Hayvan Barınağı’nı ziyaret ettiler. Paletleri teslim ettiler. Barınaktaki kedi ve köpeklerle tanıştılar. Yanlarında kedi ve köpekler için kuru mama getirmeyi de unutmadılar. 5.sınıflar yardımlarını tüm yıl boyunca devam ettirecekler...