19 Nisan Cuma

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>FRANSIZCA KUTU OYUNLARI KULÜBÜ>

FRANSIZCA KUTU OYUNLARI

Fransızca Kutu Oyunları, bir masa etrafında bir ve birden fazla kişi ile oynanan materyal ve malzemelerini bir kutu içinde barındıran eğlenceli, eğlencenin yanı sıra Fransızca yeni kelimeler öğrenilmesine imkan veren, kültürel anlamda bilgi birikimini arttıran, öğrencilerin oynarken Fransızca iletişim kurmalarını sağlayan eğitici oyun türüdür.
Fransızca Kutu Oyunları Kulübünde öğrencilerimizin severek oynadıkları oyunlarla Fransız kültürü hakkında yeni bilgiler edinmelerini ve birbirleriyle Fransızca konuşmalarını amaçlıyoruz.
Fransızca Kutu Oyunları Kulübü bünyesinde; Scrabble, Kim ?, Tic Tac Boum, Bil bakalım, Tabu,
Ben neyim?, Kızma birader, İsim-Şehir, Monopoly adlı kutu oyunları Fransızca oynanmaktadır.