24 Nisan Çarşamba

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ

Ata’mızı, aramızdan ayrılışının 84. yılında saygı ve özlemle andık. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz M. Aylin Kızıler Arslan’ın günün önemini belirten konuşmasıyla anma törenimiz başladı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Atatürk ” konulu rozet yarışmasında dereceye giren öğrenciler alkışlandı. 1.sınıf öğrencilerinin hazırladıkları “10 Kasım” adlı şiir sunumu, 2.sınıfların oratoryosu, 5. sınıfların hazırladığı görsel sunum, 3. sınıfların şiir ve müzik eşliğinde yaptıkları sunum, 4. sınıf öğrencilerinin bir grubu şiiri, bir grubunun hazırladığı “ Son Vals” adlı dans gösterisini izledik. 8. sınıf öğrencilerinden oluşan okul korosu seslendirdikleri şarkılarla Ata’mızı yâd ettik.