20 Nisan Cumartesi

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>2.SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

HAYVAN DOSTUYUZ, 3 AKDENİZ FOKU EVLAT EDİNDİK

Bu yıl 1. ve 2. sınıflar olarak Toplum Hizmeti Çalışması kapsamında SAD-AFAG’a ( Sualtı Araştırmaları Derneği- Akdeniz Foku Araştırma Grubu) ve hayvan barınağına bağışta bulunmak için kırtasiye satışı düzenledik.
Yeryüzünün en nadir canlılarından biri olan Akdeniz foku, dünyada sadece 700 birey kaldı. Türkiye dahil sadece 4 ülkede varlığını sürdüren Akdeniz foklarının korunmasına destek verdik. Bu doğrultuda yaptığımız bağışlar ile Akdeniz fokları evlat edindik.
20 ve 21 Ekim tarihlerinde düzenlediğimiz kermesle Özel Bahçeşehir Neslin Değişen Sesi Okulları Anaokulumuz adına; “ALİ ŞEN” isimli Akdeniz fokunu, İlkokulumuz adına; “Ayşegül” isimli Akdeniz fokunu ve Ortaokulumuz adına; “Bahar” isimli Akdeniz fokunu evlat edindik. Kalan parayı Yedikule Hayvan Dostları Derneği’ ne bağışladık.
Hayvanseverliğiniz, çevreye duyarlılığınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.