1. Temmuz Cuma

>EĞİTİM ÖĞRETİM>ANAOKULUMUZ>

BEDENSEL KOORDİNASYON DERSLERİMİZDE NELER YAPTIK?

17 Haziran 2022

Bu sene bedensel koordinasyon derslerimizde yoğun olarak koordinasyon, denge ve kuvvet çalışmalarının yanı sıra eğitsel oyunlar oynayarak küçük ve büyük pilates toplarından faydalanarak egzersizler yaptık. Öğrencilerimiz artık büyük kas gruplarını kullanarak koşma, atlama, zıplama koordinasyon ve güç gerektiren harerketleri rahatlıkla yapabilmektedirler. Oynadığımız oyunlar ve yaptığımız çalışmalarda öğrencilerimiz çok eğlendi. Spor yapmanın hem fiziksel hem zihinsel faydalarının farkına vardılar. Sporun yaşam boyu hayatlarında olması dileklerimizle derslerimizi bitirirken herkese iyi tatilller dileriz. Destekleri için velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Derslerimize ait görüntüler aşağıda yer almaktadır.