24 Nisan Çarşamba

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

6 EKİM İSTANBUL’UN KURTULUŞU

İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünü 6 Ekim Çarşamba günü okulumuzun tören alanında ilk kez denediğimiz hibrit sistem ile kutladık. Tören alanında temsili olarak 6.sınıflar yer alırken diğer sınıflar törene çevrim içi olarak kendi sınıflarından katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören "İstanbul’u Dinliyorum" adlı şiirin Türkçe ve Fransızca sunumları ile devam etti. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarıyla 8.sınıflardan iki öğrencinin sunumunu iki yıldır okulumuzda olan Fransızca Öğretmeni Gwen’in İstanbul’la ilgili izlenimlerini görsellerle ifade ettiği sunumu takip etti. Sunumda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürler ederiz.