21 Ekim Perşembe

TSE - OKULUM TEMİZ BELGESİ

1. Ağustos 2021

Sayın Veliler ve Sevgili Öğrenciler,

Sizlere, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başında Türk Standartları Enstitüsüne; Okulum Temiz belgesi için başvurduğumuzu duyurmuştuk. Eylül ayındaki başvurumuzun ardından oluşturduğumuz Acil Durum Ekipleri ile, okulumuzun COVİD-19 salgın önleme kriterlerine uygun hale getirilmesi için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık.

TSE kurumunun görevlendirdiği yetkililer tarafından Kasım ayının ortasında teftişimiz gerçekleşti. Sizlerin de hijyen standartlarından ve dolayısıyla güvenilirliğinden memnun olduğunuz okulumuzun, COVİD-19 salgınına karşı da hazır olduğu kasım ayında tescillenmiş oldu.

Konuyu bilgilerinize sunar, bu vesile ile okulumuzun COVİD19 Salgın Önleme kriterlerinin yüzde yüzünü karşılayarak, TSE Belgelendirme Ofisi tarafından verilen ’Okulum Temiz’ belgesini almış olduğunu sizlerle paylaşmaktan onur duyarız. Belgemizi ekte sizlerle paylaşırız.

Emeği geçen tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür eder, hepimize sağlıklı ve güzel günler dileriz.

Saygılarımızla,

TSE- OKULUM TEMİZ BELGESİ