19 Mart Perşembe

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>İNGİLİZCE TİYATRO KULÜBÜ>

MAGIC BELL

6 Aralık 2019

Kulübün öncelikli amacıİ gençlerin sanatı tüketen değil üreten bireyler olmalarını sağlamaktır. Gençlerin hayatta iş bölümünün yararlarını öğrenmelerini buna alışmalarını ve bu alanda gelişmelerini sağlamak, boşa harcadıkları zamanlarını yararlı bir şekilde değerlendirmelerini, dayanışma ve yardımlaşma alışkanlığı kazanmalarına, ilişkilerinde anlayışlı saygılı ve ölçülü olmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yapılmaktadır.
Okulumuzda İngilizcenin daha verimli ve etkin bir şekilde öğrenilmesi ve öğretilmesi için İngilizcenin sevilmesini sağlama, İngilizce sözcük bilgisini geliştirme ve İngilizce dilbilgisini doğru ve kurallara uygun şekilde kullanma amacıyla İngilizce Tiyatro Kulübünü kurduk ve çalışmalara başladık. Öğrencilerin estetik, etik ve duygusal yönden gelişmelerinin sağlanmasına özen gösterme amacı da taşıyan kulübümüz yıl sonunda çalışmalarını sergileyecektir.