19 Eylül Perşembe

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ KARNE TÖRENİNDE

24 Haziran 2019

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının sonuna geldik. Törenimiz, Okul Müdürümüz Sayın Aylin M. KIZILER ARSLAN’ ın konuşmasıyla başladı. 4. Sınıflar, Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcılarımızdan Prix d’excellence, prix d’honneur ve iftihar belgeleri, takdir ve teşekkür belgelerini aldılar.
“Ruhun çocuksa, umut rengârenk olur.” diyen 1-B Sınıfının “Arc-En-Ciel” adlı şiirini ve mavi, yeşil bir doğada özgürlük ve mutluluk isteyen 2/A Sınıfının “İnsanca Bir Dünya” adlı şiirini dinledik. “Okul; bizi tüm dünyayla tanıştırır, sevmeyi, sevilmeyi, paylaşmayı, özgüveni, başardıkça mutlu olmayı öğretir.“ diyen 3/A Sınıfının “En Sortant De L’Ecole” adlı Fransızca şiirini dinledik. İnsanın her zaman küçüklüğüne ve çocukluğuna özlemi vardır. Küçük yaşlarda yaşadıkları hep daha tatlıdır. Anılar unutulmaz ve daha güzeldir. Çocukluk her zaman farklıdır. 4/B Sınıfının kendi yazdıkları “İlkokulda Neler Öğrendik?” sunumlarını izledik.
Törenimizin sonunda; akıl oyunlarında, satranç turnuvasında dereceye giren, ödev eksiği olmayan ve devamsızlık yapmayan arkadaşlarımız ödüllerini aldılar. Hepimizin sağlıklı, mutlu, eğlenceli bir tatil geçirmesini dileriz.