16 Temmuz Salı

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

KARNELERİMİZİ ALDIK!

24 Haziran 2019

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONUNA GELDİK!

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem sonu karne törenimizi 21 Haziran Cuma günü konferans salonumuzda yaptık . Okul Müdürümüz Aylin Kızıler ARSLAN öğrencilerimize; iftihar belgelerini , Prix d’honneur ve Prix d’excellence ödüllerini dağıttı. Türkçe ve Fransızca sunumlar yapıldı. Okul idaresi takdir ve teşekkür belgelerini almaya hak kazanan öğrencilerimize belgelerini verdiler. Veda konuşmasını sınıf arkadaşlarını temsilen8. Sınıflardan bir öğrencimiz yaptı. “Ödüllü Kitap Okuma” , “Pi Günü”, “Satranç” yarışmalarında dereceye giren ve yıl içinde her şubeden sınıf içinde sorumluluklarını yerine getiren, devamsızlık yapmayan öğrencilerimize ödüllerini, başarı belgelerini Okul Müdürümüz Aylin Kızıler ARSLAN tarafından verildi. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.