17 Temmuz Çarşamba

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>5.SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

KORUNCUK VAKFINDA...

17 Haziran 2019

"Toplum Hizmeti Çalışmaları" kapsamında 5. sınıflar olarak Koruncuk Vakfına (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) yardım kampanyası düzenledik. Ülkemizde ailesi olmayan, terk edilmiş ya da ailesine rağmen kişisel varlığı tehdit altında, ihmal ve istismara uğramış, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız bırakılmış çok sayıda korunmaya muhtaç, kimsesi olmayan çocuk ve genç var. 5. sınıf öğrencilerimiz bu konuya duyarsız kalmadı. Kendi satın aldıkları kırtasiye malzemelerini okul içerisinde hazırlanan stantlarda satarak her 20 liralık alışveriş yapan öğrencilere çekiliş kuponu verdiler. Çekiliş sonucunda 4.sınıflardan şanslı bir öğrencimiz bisiklet kazandı.
5. sınıfın her şubesinden seçilen toplam on bir öğrenci ile Koruncuk Vakfını ziyaret ederek kırtasiye malzemelerinin satışından elde edilen parayı vakfa bağışladık. Ziyaret sırasında izlediğimiz vakıf tanıtım filmi ile öğrencilerimiz duygulu anlar yaşadılar ve duyarlı oldukları bu konuda farkındalıkları daha da arttı.