19 Eylül Perşembe

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENİMİZ

8 Mayıs 2019

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Bahçeşehir Neslin Değişen Sesi Okulları olarak; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimize; saygı duruşu ve İstiklal Marşını söyleyerek Okul Müdürümüz Sayın Aylin KIZILER ARSLAN’ ın konuşmasıyla başladık. 23 Nisan rozet yarışmasında 1. olan Nehir ATMACA’yı, resim yarışmasında 1. olan Mehmet Sabri SEVİGEN’i, 2. Begüm Lal BAŞGÜL’ü, 3. olan Mina AYDIN’ı ve Mansiyon ödülü alan Mustafa Rüzgar BALTA’yı kutluyoruz.
Törenimizde 3. Sınıftaki arkadaşlarımızın hazırladıkları koroyu, 4. Sınıfların “Succès Fou” ve “Le Voisin Bizarre” adlı Fransızca dramaları, 2. Sınıfların “Sevgi Çiçekleri” dansları, 4. Sınıfların “23 Nisan Oratoryo”sunu, 1. Sınıftaki “Les Petits Bateaux” adlı şarkıları, 4. Sınıfların “Wheels On The Bus” İngilizce şarkısı ve canlandırmasını, 1. Sınıfların “Adam Olacak Çocuk” canlandırmasını izledik.
“23 Nisan; her şeyi, herkesi sevmektir, okumaktır, çok okumaktır, bilmektir.” dedik. Her birimiz renk renk, desen desen açan çiçektik Ata’mızdan armağan. Bizimle bir geleceği paylaşan, aynı hedefe yürüyen Okul Müdürümüze, Öğretmenlerimize, velilerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.