9 Temmuz Salı

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

1.DÖNEM İLKOKUL KARNE TÖRENİMİZ

5 Şubat 2019

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısının sonuna geldik. Birinci dönemde yaptığımız çalışmaların sonuçlarını karnelerimizde görüp, ikinci döneme öğrenme motivasyonumuz yüksek bir şekilde başlayacağız. Karne törenimize Okul Müdürümüz Sayın Aylin KIZILER ARSLAN’ ı konuşmasıyla başladık.
Okul;bizleri geliştiren ve şekilleştiren bir yoldur. Sırasıyla; 3/A Sınıfı “Okul Yılları” adlı şiiri ve 4/A Sınıfı “Mon École” adlı Fransızca şiiri dinledik. 1/A Sınıfından Adı: ”İnsanlık” olan, “Bu Yemeği Herkes Yapsın” adlı oyunu izledik. “Her çocuk, her gün; bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli, birkaç mantıklı söz söylemeli ve gülümseyerek inanmalı.” diyerek, 2/A Sınıfından “Moi Je Sais Parler” adlı Fransızca şarkılarını dinledik.
4/A ve 4/B Sınıfından Takdir ve Teşekkür Belgesi almaya hak kazanan ve Akıl Oyunlarında dereceye giren arkadaşlarımızı alkışladık.