17 Temmuz Çarşamba

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

ORTAOKUL 1.DÖNEM KARNE TÖRENİ-2019

29 Ocak 2019

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının birinci dönemini, okulumuza özgü törenle sonlandırdık. Tüm ortaokul sınıflarının katıldığı tören, Okul Müdürümüz Sayın Aylin Kızıler Arslan’ın bir dönemi değerlendiren konuşmasıyla ve ardından iftihar belgelerini vermesiyle başladı. Müdür ve müdür yardımcılarımızın takdir, teşekkür belgelerini öğrencilere bizzat verdikleri bölümler arasında; 5A sınıfının hazırladığı Fransızca sunum, 6A sınıfının hazırladığı skeç, 7A sınıfının birkaç farklı dile çevirip söylediği "Bir Başkadır Benim Memleketim" adlı şarkı, 8A sınıfının "Sekizinci Sınıf Olmak Demek" adlı sunumları törene renk kattı. Belgelerin verilişinin ardından İstiklal Marşı ve Okul Marşı’mızın söylenmesiyle törenimiz sona erdi. Karnelerini almak üzere sınıflara çıkan öğrenciler sınıf öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla vedalaşarak bir dönemi geride bıraktılar.