17 Eylül Salı

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>1. SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMAMIZ KARDEŞ OKULUMUZA

9 Ocak 2019

1999 Marmara Depremi sonrası, Özel Notre Dame de Sion Lisesinin öncülüğünde, büyük bir yardım kampanyası düzenlenmiş ve Adapazarı’nda Acısu Türk-Fransız Kardeşlik İlköğretim Okulu açılmıştı.
1. sınıf öğrencileri olarak, son üç yıldır olduğu gibi bu yıl da, Acısu’daki kardeşlerimize yardım ettik. Oradaki arkadaşlarımızın bot ve mont ihtiyacını karşılamak için çalıştık. Anaokul, ilkokul, ortaokuldaki duyarlı öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerimizin katılımlarıyla 117 bot ve 88 mont topladık. Toplanan hediyeler ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderildi.
İdareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin gönderilenleri aldıklarını ve mutluluklarını gösteren fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedik.
Nds Ailesi olarak, sorumluluğumuzu yerine getirmenin haklı gururuyla yardım eden herkese teşekkür ederiz.
1. Sınıf Öğrencileri