19 Aralık Çarşamba

ATA’M İZİNDEYİZ

14 Kasım 2018

Atatürk diyor ki:
“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.”
Ata’mızın aramızdan ayrılışının 80. yılında saygı ve özlemle andık. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz M. Aylin Kızıler Arslan’ın günün önemini belirten konuşmasıyla anma törenimiz başladı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Atatürk ” konulu rozet yarışmasında dereceye giren öğrenciler sahneye davet edildi. 1.sınıf öğrencilerinin hazırladıkları “ Büyük Atatürk’e” adlı şiir sunumu, 4. sınıfların “Liberte” adlı Fransızca şiir sunumu, 3. sınıfların “Sen Kimsin?” adlı şiir sunumu, 6. sınıfların “Şafak Vakti” adlı Fransızca şiir sunumu, 5.sınıfların “Atatürk’üm” adlı şiir sunumu, 2. sınıfların “Atatürk’ü Anış” adlı şiir sunumundan sonra 4. sınıfların “ Son Vals” adlı dans gösterisini izledik. 8. sınıf öğrencilerinden oluşan okul korosu seslendirdikleri şarkı ve türkülerle duygu yüklü bir atmosfer yarattılar.