16 Kasım Cuma

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

29 EKİM CUMHURİYETTİR, 29 EKİM ÖZGÜRLÜKTÜR

29 Ekim 2018

Neslin Değişen Sesi Okulları olarak Ulu Önder Atatürk’ün bize emanet ettiği en büyük değer olan "Cumhuriyet"in 95. yılını coşkuyla kutladık. Okul Müdürümüz Aylin Kızıler Arslan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından "Cumhuriyet" konulu rozet, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri ve başarı belgeleri dağıtıldı. Programa 1.sınıf öğrencilerimizden "Cumhuriyet" şiiri, 5. sınıf öğrencilerimizin günün anlam ve önemine dair konuşma metinleri, 3.sınıf öğrencilerinin "L’Ecole"adlı şiiri, 6.sınıfların "Cumhuriyet"oratoryosu, 2.sınıfların "Cumhuriyet Bayramı’nda Bir Dede" skeci ile devam edildi. 7.sınıfların Fransızca etkinliğinin ardından 4.sınıf öğrencilerinin birlikte hazırladığı "Cumhuriyet Kadınları" sunumunu izledik. 7. sınıf öğrencilerinden oluşan okul koromuz müzik öğretmenimiz yönetiminde coşkulu şarkılarıyla törene renk kattı. Ana sınıfından 8.sınıfa kadar tüm okul, 10. Yıl Marşı’nı elde bayraklar, ayakta söyleyerek programımız sonlandırıldı.