21 Ekim Pazar

ÜNİFORMA, KIRTASİYE VE KİTAP SATIŞI

18 Temmuz 2018

2018-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİFORMA, KIRTASİYE VE SATIŞI

Okul kıyafetlerini, kırtasiye malzemelerini, İngilizce kitaplarını, Fransızca kitaplarını ve Türkçe Okuma kitaplarını 3 Eylül - 8 Eylül tarihleri arasında 9.00-16.00 saatlerinde okulumuzdan alabileceksiniz.

Yaz dönemi boyunca dileyen velilerimiz okul kıyafetini aşağıda belirtilen adresten temin edebilirler. Anaokulu öğrencilerimiz de her pazartesi ve tören günleri (Milli Bayramlar) üniforma giyerler.

Sevan Konfeksiyon

Adres: Şair Nigar S. N:27 D:3 Meşrutiyet M. Osmanbey Şişli - İSTANBUL Şişli/İstanbul

Telefon: (0212) 2408350

Not: Okul ayakkabısı seçimi yaparken koyu ve tek renk olmasına ve herhangi bir markanın logosunun görünmemesine dikkat edilmesi olunur.

Dileyen velilerimiz kırtasiye malzemelerini ve İngilizce kitaplarını 27 Ağustos itibarı ile Beyazadam kitabevinin aşağıda belirtilen web adresinden sipariş verebilirler.

Not: Fransızca kitapları ve Türkçe Okuma kitapları okulumuzdan alınacaktır.

Servis kayıtları için Mitur Yetkilileri okulumuzda olacaktır.