7 Aralık Cuma

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>5.SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

KORUNCUK VAKFI KERMESİ

12 Haziran 2018

5. sınıflar olarak Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına (Koruncuk Vakfı) yardım kampanyası düzenledik. Stantlarda iki gün boyunca kırtasiye malzemelerini satışa çıkardık. Her 10 liralık alışveriş karşılığında çekiliş kuponu verdik. Okul olarak satıştan iyi bir meblağ elde ettik. 5. sınıfın şubelerinden seçilen öğrenciler Koruncuk Vakfını yerinde ziyaret ettiler. Her çocuğun şefkat, sevgi, yeterli beslenme, sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme kısacası insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşama hakkı elde etmesi için canla başla çalışan Koruncuk Vakfına, okul olarak yardım etmek bize mutluluk verdi.