4 Aralık Salı

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>7.SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

FRANSIZ FAKİRHANESİ KERMESİ

18 Mayıs 2018

13 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da emekliye ayrılmış ya da bakıma muhtaç yaşlıların kaldığı Fransız Fakirhanesi’nin desteklenmesi amacıyla bir yardımlaşma kermesi düzenlendi. Okulumuz 7-A ve 7-B öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Fakirhanede düzenlenen yardımlaşma etkinliğine katıldı.

‘Bomonti Fransız Fakirhanesi’ olarak bilinen huzurevi için yapılan yardımlaşma etkinliğinde bağışlanan birçok ürün ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapan etkinlikte; eski ve yeni giysilerden, el işlerine kadar birçok stant kuruldu. Özellikle giysi ve yiyecek stantları için oluşan uzun kuyruklar gözden kaçmadı.

Alışverişini yapan birçok ziyaretçi güneşli havanın tadını çıkararak Fakirhane’nin bahçesinde yer alan banklara oturarak güzel zaman geçirdiler. Yetişkinler oturarak vakit geçirirken, çocuklar ise aralarında bol bol oyunlar oynadılar. Huzur evi sakinleri ise ziyaretlerden oldukça memnundular. Ayrıca bazı stantların başında huzur evi sakinleri yer alırken ziyaretçilere yoğun ilgi ve güler yüz gösterdiler.

7-A ve 7-B öğrenci velilerine hazırladıkları yiyecekler için sonsuz teşekkürler.