25 Eylül Salı

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>YÜZME KULÜBÜ>

YÜZME ÖĞRENİYORUZ

22 Aralık 2017

Okulumuzda ilkokul öğrencileri, fiziksel etkinlik ve oyun ders saatinde yüzme dersleri yaptıkları için, kulüp saatinde yüzme etkinliği ortaokul öğrencilerinin seçimine sunulmuştur.

Yüzme kulübünde çalışmalarımız 2 öğretmen eşliğinde yapılmaktadır. Yüzme kulübünde öğrencilerimiz 1. dönemde serbest, sırtüstü, kurbağala branşlarının teknik çalışmalarının yanında, serbest ve sırtüstü start ve dönüş çalışmaları yapmaktadır.
2. dönemde serbest, sırtüstü kondisyon geliştirici çalışmalar ile birlikte kurbağalama, kelebek teknik çalışmalarına (start ve dönüş çalışmaları da dahil) ağırlık verilecektir.

Havuzumuz olanaklarının çocuklarımız tarafından en verimli şekilde kullanılması ve severek çalışmaları bizleri mutlu etmektedir.

Kulüp ve spor okullarındaki yüzme çalışmalarımızın okul takımı altyapısını oluşturmasını diliyoruz.