18 Ekim Perşembe

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>7.SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

FRANSIZ FAKİRHANESİ KERMESİ

15 Aralık 2017

"Toplum Hizmeti Çalışmaları" kapsamında, 7A-7B sınıfları Bomonti Fransız Fakirhanesi kermesinde görev aldı. Öğrencilerimiz, ailelerinin yardımıyla hazırladığı yiyecekleri fakirhanenin NDS için tahsis ettiği stanttan servis ederek kazandıkları parayı fakirhaneye bağışladılar. 9 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen bu anlamlı etkinlikle öğrencilerimiz, yardımlaşma ve dayanışmanın var olduğuna bizzat şahit oldular; sorumluluklarının sadece kendilerini değil, toplumu da etkileyen bir kazanım olduğunu fark ettiler.
7.sınıf öğrencilerimize okullarını çok güzel temsil ettikleri ve uyum içerisinde çalıştıkları için çok teşekkür ederiz. Ayrıca emeklerini esirgemeyen velilerimize de şükranlarımızı sunarız.