14 Temmuz Cumartesi

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ

15 Kasım 2017

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 79. yılında saygı, özlem ve minnetle andık. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz Aylin Kızıler Arslan’ın günün önemini belirten anlamlı konuşmasını dinledik. Öğrencilerimiz Ata’ya bağlılıklarını, evlerinden getirdikleri çiçekleri okul girişindeki, bahçedeki Atatürk köşesine ve tören salonuna bırakarak dile getirdi.
6.sınıflardan oluşan koro ile başlayan anma programı 3.sınıfların şiir sunumları, 8.sınıfların Fransızca sunumları, 1.sınıfların "Senden Daha Güzel" adlı görsel şölenleri ile devam etti. Ardından 7.sınıflar "Bir Adam Düşün" adlı videoyla Ata’mızın ülkesi için yaptığı fedakarlıkları anlatan belgeseli sundular. 5 ve 2. sınıfların şiir sunumlarından sonra 4.sınıfların "Son Vals" adlı dans gösterisini keyifle izledik.