14 Kasım Salı

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

ORTAOKUL 2. DÖNEM SONU KARNE TÖRENİMİZ

22 Haziran 2017

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem sonu karne törenimizi 16 Haziran Cuma günü konferans salonumuzda yaptık. Okul Müdürümüz Aylin Kızıler Arslan öğrencilerimize; iftihar belgelerini, Prix d’honneur ve Prix d’Excellence ödüllerini dağıttı. Türkçe ve Fransızca sunumlar yapıldı. Okul idaresi takdir ve teşekkür belgelerini almaya hak kazanan öğrencilerimize belgelerini verdiler “Ödüllü Kitap Okuma” yarışmasında dereceye giren, yıl içinde her şubeden sınıf içinde sorumluluklarını yerine getiren ve devamsızlık yapmayan öğrencilerimize ödüllerini ve katılım belgelerini Okul Müdürümüz Aylin Kızıler Arslan tarafından verildi. Veda konuşmasını sınıf arkadaşlarını temsilen 8. sınıf şubelerinden birer öğrencimizin yapmasıyla törenimiz son buldu. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.