Özel İstanbul Neslin Değişen Sesi Anaokulu

>ETKİNLİKLER>TOPLUM HİZMET ÇALIŞMALARI>5.SINIFLARIN ÇALIŞMALARI>

KORUNCUK VAKFI İÇİN EL ELE

15 Haziran 2017

"Toplum Hizmeti Çalışmaları" kapsamında 5. sınıflar olarak Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfına ( Koruncuk Vakfı) yardım kampanyası düzenledik. Ülkemizde ailesi olmayan , terk edilmiş ya da ailesine rağmen kişisel varlığı tehdit altında, ihmal ve istismara uğramış, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız bırakılmış çok sayıda korunmaya muhtaç, kimsesi olmayan çocuk ve genç var. 5. sınıf öğrencilerimiz bu konuya duyarsız kalmadı. Stantlarda üç gün boyunca kırtasiye malzemelerini satışa çıkardı. Her 10 liralık alışveriş karşılığında çekiliş kuponu verdiler. Okul olarak satıştan iyi bir meblağ elde ettik. Çekiliş sonunda 2. sınıftan bir öğrencimiz bisikletin sahibi oldu. Öğrencimiz çekiliş sonucunda kazandığı bisikleti Koruncuk Vakfına bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi. 5. sınıfın her şubesinden seçilen öğrenciler Koruncuk Vakfını ziyaret ettiler. Kırtasiye malzemelerinin satışından elde edilen parayı ve bisikleti bağışladılar. Ziyaret sırasında arkadaşlarımızın iyi eğitim olanaklarından yararlanmaları ve sıcak yuva ortamında büyümeleri bize ve öğrencilerimize mutluluk verdi.