28 Eylül Cuma

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>VOLEYBOL KULÜBÜ>

KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL TAKIMIMIZIN MAÇLARI

27 Nisan 2017

Bu yıl Başakşehir ilçesi mini voleybol kategorisinde maçlara çıkan takımımız çeyrek final müsabakalarında oynadığı maçlarda yenildi fakat öğrencilerimiz oyundaki teknikleri ve kurallara uyum sağlamalarıyla gelecek senelerde daha da başarılı olacaklarını gösterdiler. Kendilerinden bir sınıf üstteki oyuncularla mücadele eden takımımız setlerde iki sayı fark ile yenilirken mücadeleleri de göz doldurdu. Davranışları ve oyundaki disiplin ve teknikleriyle çevredeki öğretmen ve hakemlerin takdirini topladılar. Ara tatilde oynanan maçlara büyük bir istek ve heyecanla katılan ve takım olarak ilk maçlarına katılan öğrencilerimiz tecrübe kazandılar. Takım olarak hareket etmenin ve mücadelenin zevkini yaşayan öğrencilerimizi kutlar velilerimize teşekkür ederiz. Fotoğraflar ekte yer almaktadır.