13 Kasım Salı

OYUN TABANLI ÖĞRENME PROGRAMI

13 Mart 2017

OYUN TABANLI ÖĞRENME PROGRAMI
Okulumuzda geçtiğimiz hafta sonu "Oyun Tabanlı Öğrenme Programı Uygulayıcı Eğitimi" düzenlendi.

Oyun Tabanlı Öğrenme Programı’nın ana amacı akıl oyunlarını kullanarak temel düşünme becerilerini üst düzeye çıkarmak ve böylece öğrencilerin algı ve kavrama seviyelerini artırarak akademik başarının doğal bir şekilde yükselmesini sağlamaktır. Bunun yanında problem çözme stratejilerini ve sosyal/duygusal becerilerini de geliştirerek, bunları tüm yaşamları boyunca ve her dönemlerinde etkin bir şekilde kullanabilmeleri için yol göstermeyi hedeflemektedir.

Gerçekleşen eğitim faaliyetiyle 3 Haziran’da düzenleyeceğimiz farklı düşünme becerilerine yönelik Akıl Oyunları Turnuvası’nın da hazırlıkları başlamış oldu.

Eğitimin sonunda okulumuza Oyun Tabanlı Öğrenme Programı’nın uygulandığını belirten uluslararası yetki belgesi verildi.