25 Eylül Salı

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>YÜZME KULÜBÜ>

YÜZME KULÜBÜ ÇALIŞMALARI

30 Aralık 2016

Ortaokul öğrencilerinin seçimine sunulan kulüp dersleri arasında yüzme kulübünü 18 öğrenci seçmiştir. Yüzme kulübündeki öğrenciler seviyelerine göre 2 gruba ayrılarak 2 öğretmen eşliğinde eğitimlerini almaktadırlar.

Yüzme kulübünde 1. grupta serbest, sırtüstü ve kurbağalama branşlarının teknik çalışmaları ile start, dönüş ve bitiriş çalışmaları yapılmaktadır.

Yüzme kulübünün 2. grubu da serbest ve sırtüstü branşlarının teknik çalışmaları ile start, dönüş ve bitiriş çalışmaları yapılmaktadır.

Ayrıca tüm gruplarda doğru tekniğe dikkat edilerek orta mesafe kondisyon geliştirici çalışmalarda yapılmaktadır.

Kulüp çalışmaları ve spor okullarındaki yüzme çalışmalarımızın, okul takımı altyapısını oluşturmasını diliyoruz.