19 Temmuz Perşembe

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

YAŞASIN CUMHURİYET!

8 Aralık 2016

Neslin Değişen Sesi Okulları olarak Ulu Önder Atatürk’ün bize emanet ettiği en büyük değer olan "Cumhuriyet"in 93. yılını coşkuyla kutladık.
Okul Müdürümüz Aylin Kızıler Arslan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından "Cumhuriyet" konulu rozet, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri ve başarı belgeleri dağıtıldı.
Programa 3.sınıf öğrencilerimizden "Cumhuriyet Devrimleri" adlı sunumu,
2. sınıf öğrencilerimizin "Cumhuriyet Ne demek?" adlı şiir sunumu,
6.sınıf öğrencilerinin günün anlamına dair konuşma metinleri, 4.sınıfların Fransızca sunumları, 8.sınıfların "Bir Resim Yap" adlı sunumları ile devam ettik. 7.sınıfların Fransızca etkinliğinin ardından 5.sınıflardan oluşan koro, müzik öğretmenimiz yönetiminde coşkulu şarkılarıyla törene renk kattı. Son olarak ana sınıfından 8.sınıfa kadar tüm okul, 10. Yıl Marşı’nı seslendiren koroya elde bayraklarla, ayakta eşlik etti.