21 Nisan Cumartesi

>OKULUMUZ>OKUL AİLE BİRLİĞİ>

23 NİSAN ETKİNLİĞİMİZ

6 Mayıs 2016

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliğimiz kapsamında öğrencilerimiz 21 Nisan Perşembe günü, 10.00 - 12.30 saatleri arasında, öğretmenleri refakatinde, THE ZONE EĞLENCE VE KÜLTÜR MERKEZİNE gittiler.

Dünya standartlarında ses ve görüntü sistemleriyle, yüksek teknolojili alt yapıya sahip oditoryumda çocuklar, Da Vinci Learning eğitim kanalının ilim, bilim, teknoloji kültür ve sanat alanlarındaki zengin içeriği ile eğitici ve öğretici film izlediler.

Sergi istasyonunda, matematiğin temel konuları anlatılırken çocuklar şaşırdılar, bilgilenip eğlendiler.

Türkiye’nin ilk indoor trambolin parkı olan oyun alanında ise çocuklar hem eğlenip; hem de fazla enerjilerini böylesine keyifli bir aktivite ile harcayarak rahatladılar.