20 Nisan Cuma

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>VOLEYBOL KULÜBÜ>

KÜÇÜK KIZ VOLEYBOLTAKIMIMIZIN BAŞARISI

5 Nisan 2016

2 Nisan Cumartesi günü voleybol takımı ve kulübünden küçükler kategorisinde bir grup öğrencimizle Marmara Eğitim Kurumları mini voleybol turnuvasına katıldık. 4. ve 5. sınıflarımızdan öğrencilerimizin de oynadığı maçlarda altı maç yapıp toplamda 4 maç kazanarak çeyrek finale yükseldik. Final karşılaşmasında elendik. On dakikalık süre ile oynanan maçlarda ev sahibi takım olan Marmara İlkokulu’nu ise 30-7 yendik.Altıncı sınıfların katıldığı kendilerinden büyüklerle oynayan öğrencilerimiz maçlarda tecrübe kazandılar. Takımımız çeyrek finale yükselerek başarı elde etti. Sertifikalarını alarak mutlu bir şekilde eve döndüler. Takımımızı kutlar velilerimize teşekkür ederiz. Fotoğraflar ekte yer almaktadır.