17 Ocak Çarşamba

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>VOLEYBOL KULÜBÜ>

KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL TAKIMIMIZ

19 Ocak 2016

Küçük kızlar voleybol takımı olarak İl Voleybol müsabakalarına katıldık. Takımımız 12 Ocak Salı ve 14 Ocak Perşembe günleri oynadıkları maçları kaybettiler .Fakat ilk maçta son seti iki sayı farkla kaybedip en son maçta ise ilk seti alarak en son set olan Tie Break setinde çok az bir farkla yeni,ldiler. Maç içinde oyunlarda top uzun süre yere düşmediği için büyük heyecan yaşadık.Öğrencilerimiz oyun ve teknikleriyle göz doldururken diğer takımlardan da büyük bir beğeni topladı lar .Üç pasın zorunlu olduğu maçta bütün teknikleri uygulayan takımımız tecrübe kazanmış oldu.Takımımızı destekleyen velilerimize teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz. Maçlara ait fotoğraflar ekte yer almaktadır.