21 Ocak Pazar

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>VOLEYBOL KULÜBÜ>

KÜÇÜK VE YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL TAKIMLARIMIZ

21 Kasım 2015

Perşembe günleri lisemiz spor salonunda antrenman yapan öğrencilerimizle İl ve Şişli İlçe maçlarına hazırlanmaktayız. Minikler A ve Küçük Takım kategorilerinde yer alacak olan 3.4. 5.6. sınıf öğrencilerimiz Mıni Voleybol maçlarına katılacak, 6.7. ve 8. sınıftaki öğrencilerimiz ise Yıldız Kızlar kategorisinde mücadele edeceklerdir. Antrenmanlarda voleybolun tüm teknik ve taktiklerini içeren çalışmalar yapan takımımız eğlenirken aynı zamanda da, gün geçtikçe kendilerini geliştirmektedirler.Takım ruhunu yakalayan öğrencilerimiz 4-2 oyun sistemini de saha içinde uygulayıp daha da sistemli çalışmayı öğreniyorlar.Küçük takımımız ise mini voleybol maçlarında mücadele edecekleri için üç pas çalışmalarına ağırlık vererek alttan yetişmektedirler.Öğrencilerimize başarılar dileriz. Antrenmanlara ve Yıldız takım ve Küçük takımda yer alan öğrencilerimize ait renkli görüntülerimiz aşağıda yer almaktadır.