20 Ekim Cumartesi

>OKULUMUZ>OKUL AİLE BİRLİĞİ>

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN HABERLER

2 Aralık 2015

7 Ekim tarihinde yapılan seçimlerle yeniden yapılanan Okul Aile Birliğimiz, velilerden ve öğretmenlerden oluşan ekibiyle, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da farklı faaliyetler ve etkinliklerle çalışmalarına devam ediyor.

Cuma günlerinin ayrı bir lezzeti var!

Artık tüm öğrencilerimizin büyük heyecanla beklediği Cuma kek satışlarımız bu yıl yine tüm lezzetiyle devam ediyor. Çocuklarımıza hazır gıdalar yerine ev yapımı yiyeceklerin sağlıklı tadını sunmayı amaçlayan bu etkinliğimizde annelerimiz her hafta çeşit çeşit lezzetler hazırlıyorlar. OAB üyelerinin yanı sıra pek çok velimiz de bu sorumluluğu bizlerle paylaşarak yolladıkları birbirinden güzel kekler, pastalar, kurabiyelerle standımızı çocuklarımız için daha büyük bir lezzet şölenine çevirmeye katkıda bulunuyorlar.