13 Kasım Salı

>OKULUMUZ>OKUL AİLE BİRLİĞİ>

YILBAŞI KERMESİ

5 Ocak 2011

Okul Aile Birliği olarak bu sene de ’’Yılbaşı Kermesi’’mizi gerçekleştirdik. Çok keyifle geçen bu kermesimizde çocuklarımız sevdiklerine hediye verecek olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Her sene olduğu gibi Zihinsel Engelliler Vakfı ve Saadet İlköğretim Okulu kermesimizde bizlerle beraberdi. Biz de birlik üyelerimizle beraber kermes geliri ile hazırlamış olduğumuz hediye paketlerimizi 30 Aralık günü Vakıftaki 200 çocuğa dağıtmak üzere kendilerine götürdük.
Kermesimizin ikinci günü iki veli babamız bizleri kırmayarak Noël Baba kostümü ile okulumuza gelerek çocuklarımızı hem çok şaşırttı hem de çok mutlu etti.
Bizlerden yardımını esirgemeyen, her konuda destek olan okul yönetimine, dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyor; sağlıklı, mutlu, huzurlu yeni bir yıl geçirmenizi diliyoruz.