19 Mayıs Pazar

>ETKİNLİKLER>TÖRENLER>

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

“Türk Milletinin istikbali bugünkü çocukların isabetli görüşü ve yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.” Mustafa Kemal ATATÜRK

Milli egemenliğimizin ve bağımsızlık mücadelemizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıl Dönümü’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katıldığı bir törenle coşku içinde kutladık.

"23 Nisan" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize Başarı Belgeleri Okul Müdürümüz Aylin Kızıler Arslan tarafından verildi.

Törenimiz, ilkokul öğrencilerimizin sergilediği birbirinden güzel gösterilerle devam etti.

Bu özel günü, Cumhuriyetimizin emanetçisi çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.