3 Mayıs Cuma

>ETKİNLİKLER>SEMİNER - SÖYLEŞİ - SERGİ>

FERRİN İLBAY YALNIZ İLE ÇEVRİM İÇİ SÖYLEŞİ- 2. SINIFLAR

Kayıp Madalyanın Peşinde kitabının yazarı Ferrin İlbay Yalnız ile keyifli bir söyleşi yaptık. Okudukları kitabın yazarıyla kitap hakkında sohbet edebilmek, akıllarına takılanları sorabilmek öğrencilerimiz açısından çok heyecan vericiydi. Yazarımız kitabında ele aldığı, ormanda kaybolup devin eline düştükten sonra zekâsı sayesinde devden kurtulmayı başaran Parmak Çocuk’un ormanda yolunu kaybetmeden yaşamayı nasıl öğrendiğini aktardı. Başka çocuklara da ormanda yollarını bulmayı öğretmek için kahramanımız Parmak Çocuk ile birlikte tamamlamaları gereken görevler olduğunu ve oryantiring sporunun ne anlama geldiğini yaptığı etkinliklerle öğrencilere buldurmaya çalıştı. Böylelikle çocuklar öyküdeki olayları yeniden yaşayıp farklı bir gözle bakabildiler.
Söyleşinin sonunda yazarımız öğrencilerimiz ile şarkı söyleyip, dans etti.
Bu güzel etkinlik için Ferrin İlbay Yalnız’a teşekkür ediyor ve sevgilerimizi iletiyoruz.