3 Mayıs Cuma

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>BASKETBOL KULÜBÜ>

BASKETBOL KULÜBÜ

Kulüp etkinlikleri, her yıl öğrencilerin istekleri ile oluşturulmaktadır. Basketbol Kulübümüz etkinliklerinde, bir yandan öğrencinin beceri ve yetenekleri geliştirilirken diğer yandan sosyal gelişimlerini destekleyici çalışmalar yapılmaktadır.
Basketbol Kulübünde; takım ruhu kazanır, takım içi yardımlaşmayı ve paylaşmayı, sınırlara ve kurallara uymayı öğreniyoruz. İletişim becerimizi, problem çözme kabiliyetimizi, öz güven kazanıyor ve sorumluluk bilincimizi geliştiriyoruz.
Basketbol Kulübünde 1. ve 2. Sınıflar olarak; sportif kabiliyetlerimizi geliştirecek, vücudumuzun atik ve esnek olmasını sağlayacak, bedenimizin güçlenmesini ve dayanıklılığını artıracak, kemiklerimizin ve kaslarımızın gelişmesini sağlayacağız.