3 Mayıs Cuma

>ETKİNLİKLER>KULÜP ÇALIŞMALARI>EKOLOJİ VE MUTFAK SANATLARI KULÜBÜ>

22 MART DÜNYA SU GÜNÜ

Günümüzün en büyük sorunlarından birisi olan iklim değişikliğinin etkilerine uyum sağlamak, su kaynaklarını sürdürülebilir biçimde yönetmek, su ve sanitasyona erişim sağlamak gibi konular, giderek artan nüfus, sanayileşme, kentleşme ve çevre sorunları karşısında daha fazla önem kazanmıştır. Bu bağlamda 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında Ekoloji Kulübü olarak bir dizi etkinlikle farkındalık çalışmaları yaptık.
Okulda kullandığımız suyun tasarrufu ile ilgili disiplinler arası bir çalışma yaptık. Hazırladığımız raporu okul müdürümüz Sayın Aylin M. Kızıler Arslan’a sunduk.
Görsel Sanatlar Kulübü ile ortaklaşa düzenlediğimiz mavi parmak boyası ile tişörtler üzerine yaptığımız el baskılarıyla keyifli bir etkinlik yaptık. Su döngüsünü öğrendik, suyu neden ve nasıl
korumalıyız konulu afişler hazırladık. Konu ile ilgili belgeseller izledik.
Ekoloji Kulübü olarak çevreye karşı sorumluluklarını bilen ve çevreyi korumak için çaba gösteren nesiller yetiştiriyoruz.